Jv/Kakawin Arjunawiwāha

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
  • English: Kakawin Arjunawiwāha is an Old Javanese kakawin, written between 1030 – 1042. The title means "The marriage of Arjuna".


  • Bahasa Jawa: Kakawin Arjunawiwāha iku sawijining kakawin Jawa Kuna sing katulis antara taun 1030 – 1042. Irah-irahan iki tegesé yaiku "Pawiwahan Arjuna".



Pupuh[edit]