Vetëm të jesh këtu

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
Vetëm të jesh këtu
nga Jashar Rexhepagiq( Kushtuar Fehmi Aganit )

Një njeri i rrallë,
i zoti, mendar,
Edhe në pësim i madh
Dhe t`isha ai që nuk jam 
Këtu të ishe
shumëçka do të kishim.
Kot nuk krrokati korbi
sot me ag.
Çerdhen derdhi.
E nga hardhia ime
pikëlloi loti.
Shpesh vras mendjen,
këtu të ishe,
më i ndritshmi yll
ndoshta do kishim më shumë
dritë e dikushi të ishim.