Author:Jashar Rexhepagiq

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
Indeksi i autorëve me R Jashar Rexhepagiq
(1929-2010)

Jashar Rexhepagiq (Plavë, Mali i Zi, 16 janar 1929 - Prishtinë, 28 janar 2010, Prishtinë, Kosovë) ishte një pedagog, profesor universiteti dhe akademik.

Poezi[edit]

       ...

Mos e këndo atë që këngë s`e bën.
Po sikur të mund të kthehej koha,
skaj shtëpisë drunore, diku në qetësi
do të kisha thirrë, Loke ose Yll-nënë.