Main Page/Basa Jawa

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
Sugeng rawuh ing Wikisumber
kapustakan mardika tumrap 670 layang basa Jawa
  Apa iku Wikisumber?

Wikisumber utawa Wikisource minangka kapustakan mardika kang ngemu manéka layang isi mardika (isi bebas). Wikisumber cumepak ing manéka basa kang salah sijiné basa Jawa. Mungguh basa Jawa, Wikisumber mligi madhahi layang-layang basa Jawa kang wis mardika utawa luwar hak ciptané. Saben layang ing kéné diklumpukaké para naralila. Wikisumber iki minangka salah siji proyèk saka Wikimedia Foundation, mula nunggal babon karo proyèk-proyèk liya kaya ta Wikipedia lan Wikisastra (Wiktionary).

Wikisumber basa Jawa iki durung madeg dhéwé utawa durung duwé domain website dhéwé, nanging isih nunut ing domain Multilingual Wikisource. Kowé bisa ngéwangi mbangun kapustakan iki supaya tumuli duwé domain dhéwé kanthi cara sregep mbesuti layang-layang basa Jawa kang ana ing situs iki supaya kapénak yèn kawaca.

  Sawatara layang anyar

Iki sawatara layang kang bisa kobesut supaya tumata tur kapénak yèn kawaca.

Modhèren lan pertalan
Kuna
Wikimedia-logo.svg
Wikipedia Wikipedia
Bauwarna utawa ènsiklopédhi
Wikinews Wikinews
Pawarta
Wiktionnaire Wiktionary
Bausastra utawa kamus
Wikilivres Wikibooks
Layang lan buku pasinaon
Wikiquote Wikiquote
Pethikan
Wikispecies Wikispecies
Pratélan makluk urip
Wikiversity Wikiversity
Paguyuban pangajaran
Wikivoyage Wikivoyage
Panuntun lelana
Commons Commons
Gudhang multimédia
Wikidata Wikidata
Gudhang data
Meta-Wiki Meta-Wiki
Papan parepatan