Wikisource:Livadhi

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
Kliko këtu, dhe fillo!

Livadhi është thjesht për të bërë prova pa "prishur" ndonjë gjë. Bëj sa prova të duash, por mos vendos informacion të vërtetë se ka mundësi të prishet nga përdorues të tjerë që po bëjnë prova për vete.


Reklama apo Spam janë në këtë faqe të ndaluar!

Kullosni të lirë :)

Kliko këtu dhe eksperimento


Faqja u redaktu para: 1406260 minuta nga Koavf