Wikisource:Ankesa

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search

Në këtë faqe mund të shtroni ankesat që keni mbi ambientin e punës dhe çështje teknike të cilat doni të merren parasysh nga administruesit. Ju lutem, nëse keni ankesë për një faqe ose për një përdorues vendosni edhe një lidhje tek faqja në fjalë. Gjithashtu firmosni ankesën duke përdorur ~~~~.

Shtoni një ankesë