Category talk:Sq Shqip (Albanian)

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search

Themeluar ne vitin 2010 AlbaTech eshte nje Uebfaqe e cila miret me shperndarje te informacioneve reth teknologjise,duke pare mungese te shumta te Uebfaqeve per Informacione te teknologjise ne vendosem qe ta hapim nje Uebfaqe per Shperndarje te informacioneve ne Internet. Ne shperndajm informacione reth teknologjis me te re, ne nuk japim lajme vetem reth teknologjise ne kemi edhe sektorin per lajme reth V.I.P EKONOMI dhe shum te tjera Ne ua mundesojm qe vizitoret tan te mund te regjistrohen ne forumin ton dhe te kalojne qaste shum te mira me staffin dhe me antaret e AlbaTech.Platforma jone eshte teresisht ne gjihen Shqipe.


Si te behmi partner me AlbaTech?

Si te behemi partner me AlbaTech? Te ne nuk ka shume kushte per tu bere partner por si do qofte duhet ti neshtroheni disa regullave qe jan bere te arsyshme nga stafi. Regullat: 1.Ju duhet qe ti Neshtroheni regullave te forumit-Krijuesi i faqes partnerike te ne do te mer graden (Partner). 2.Ju nuk guxoni qe te beni thirje antareve te AlbaTech ne forumin tuaj nese ju e beni kete at’her ju nuk do te jeni ne bashkpunim me ne Faqja juaj do te vendoset ne Murin e AlbaTech dhe antaret te cilet deshirojn te behen pjes e komunitetit tuaj do te antarsohen te ju. 3.Duhet qe ne Uebfaqen tuaj ta vendoni emblemen (logo-n) e AlbaTech.

Per AlbaTech[edit]

Themeluar ne vitin 2010 AlbaTech eshte nje Uebfaqe e cila miret me shperndarje te informacioneve reth teknologjise,duke pare mungese te shumta te Uebfaqeve per Informacione te teknologjise ne vendosem qe ta hapim nje Uebfaqe per Shperndarje te informacioneve ne Internet. Ne shperndajm informacione reth teknologjis me te re, ne nuk japim lajme vetem reth teknologjise ne kemi edhe sektorin per lajme reth V.I.P EKONOMI dhe shum te tjera Ne ua mundesojm qe vizitoret tan te mund te regjistrohen ne forumin ton dhe te kalojne qaste shum te mira me staffin dhe me antaret e AlbaTech.Platforma jone eshte teresisht ne gjihen Shqipe.


Si te behmi partner me AlbaTech?

Si te behemi partner me AlbaTech? Te ne nuk ka shume kushte per tu bere partner por si do qofte duhet ti neshtroheni disa regullave qe jan bere te arsyshme nga stafi. Regullat: 1.Ju duhet qe ti Neshtroheni regullave te forumit-Krijuesi i faqes partnerike te ne do te mer graden (Partner). 2.Ju nuk guxoni qe te beni thirje antareve te AlbaTech ne forumin tuaj nese ju e beni kete at’her ju nuk do te jeni ne bashkpunim me ne Faqja juaj do te vendoset ne Murin e AlbaTech dhe antaret te cilet deshirojn te behen pjes e komunitetit tuaj do te antarsohen te ju. 3.Duhet qe ne Uebfaqen tuaj ta vendoni emblemen (logo-n) e AlbaTech.