Author:Aleksander Stavre Drenova

From Wikisource
Jump to navigation Jump to search
Indeksi i autorëve me D Aleksander Stavre Drenova
(1872-1947)


Aleksander Stavre Drenova ose shkurt Asdreni lindi më 11 prill 1872 në Drenovë, Shqipëri; vdiq më 1947 në Drenovë. Ishte poet, publicist, patriot dhe demokrat i njohur shqiptar.


Punimet[edit]