Jv/Wikisource:Pitulung

From Wikisource
(Redirected from Pitulung)
Jump to: navigation, search

Wikisource kuwi kolèksi sumber primèr ing manéka basa, uga terjemahan tèks sumber. Akèh-akèhé tèks ing Wikisource arupa domain umum lan ora direksa déning hak cipta utawa lisènsi. Ananging, sawetara ndarbèni hak cipta lan disadiyakaké ing sangisoré lisènsi dokumèntasi bébas utawa GNU Free Documentation License.

Migunakaké Wikisource[edit]

Wacanen introduksi kanggo informasi luwih cetha.

Sunting[edit]

Umumé ing Wikisource, tèks asli ora kena diowahi, kajaba kanggo mbeneraké kasalahan. Senadyan mangkono, panjenengan olèh nambah tèks sumber primèr anyar utawa njangkepi sing wis ana.

Kamungkinan liya:

  • ngubungaké tembung-tembung jroning sawijining sumber menyang kaca liya ing Wikisource, menyang artikel Wikipedia, lll.; éndhani ngowahi tèks sumberé dhéwé; kanggo bab iki kerep dipigunakaké pranala pipa.
    • Conto:
resolutions on [[w:en:Western Sahara|Western Sahara]], and ''reaffirming'', in particular, [[UN Security Council Resolution 1495|resolution 1495]]
ngasilaké
resolutions on Western Sahara, and reaffirming, in particular, resolution 1495
Deleng uga w:en:Wikipedia:Interlanguage_links#Interwiki_links
  • cara nata format
  • panjelasan lan link ing bagéyan sing béda
  • anotasi saéngga cetha bédané antara sumber lan anotasi


Deleng uga w:en:Wikipedia:Help